ontdek de wereld met een camper

wij begrijpen wat camperrijders willen

WORD CAMPERFAN

 

Het avontuur van een campervakantie zit niet in uw bestemming, maar in uw reis. De vrijheid van een camper geeft u alle ruimte om vakantiedromen uit te laten komen. Laat u inspireren door de ervaringen van anderen en word ook camperfan!

 

De mooiste camper routes

Wij geven onze klanten graag meer mee dan alleen een camper. Vergroot uw campergeluk met een prachtige omgeving tijdens uw reis. Bij ons kunt u uw mooiste camper route downloaden.

 

Verhalen van camperfans

Geniet van de voorpret en lees verhalen van onze vaste klanten. Deelt u ook graag een foto met andere camperfans van uw allermooiste plek? Stuur uw beelden naar Roozeboom!

 

Veelgestelde vragen

Wij gunnen onze klanten een ontspannen vakantie met een goed functionerende camper. De meest voorkomende vragen en knelpunten hebben wij hier alvast voor u op een rijtje gezet. Doe uw voordeel met onze tips en adviezen!

camper kopen

bekijk het aanbod

Tips en adviezen

antwoord op uw veelgestelde vragen

Met de camper naar Noorwegen

Met de camper naar Noorwegen

Met de camper naar Noorwegen is sowieso een goed idee! Noorwegen staat bekend om haar mooie natuur en die ontdek je het allerbest met je camper. Tijdens een camperreis ben je flexibel en reis je gemakkelijk door het uitgestrekte land. Zo weet je zeker dat je meerdere...

Op avontuur naar Corsica

Op avontuur naar Corsica

wij begrijpen wat camperrijders willenWij zijn Jan en Alie Kaal uit Nieuwleusen. In het lange zomerseizoen maken wij mooie reizen met de camper, sinds 2019 een Hymercar Grand Canyon 6 meter. Jan is nu 73 jaar en Alie is nu 70 jaar. Jan is werkzaam geweest in de...

Waarmee kunnen we u helpen

ervaar onze service

De mooiste routes vindt u hier

vind het avontuur

alle Onderhoud in eigen beheer

uitgebreide service exclusief voor onze klanten