ontdek de wereld met een camper

wij begrijpen wat camperrijders willen

Ons verhaal

Een tweedehands camper kopen vraagt een goede voorbereiding. Zodra mensen ongeveer weten wat ze willen zoeken ze een betrouwbaar adres en komen bij ons terecht. Vrijwel altijd op advies van tevreden klanten.

 

Historisch goede kampeermiddelen

Roozeboom is namelijk al sinds 1979 dé plek voor historisch goede kampeermiddelen. Paul Roozeboom begon toen met een caravan- en camperstalling. Dat breidde hij uit met de in- en verkoop van caravans waarna het onderhoud volgde. Pauls zoon John kreeg de uitgebreide vakkennis met de paplepel ingegoten. En ook Johns zoon Roderik leerde de fijne kneepjes van het vak van zijn vader. Grondige vakkennis en ruime ervaring tekent de kracht van ons familiebedrijf. Wij begrijpen wat camperrijders willen en staan garant voor service en kwaliteit.

 

Roozeboom Campers

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot wat Roozeboom Campers nu is. John en Roderik regelen de in- en verkoop van hoge kwaliteit tweedehands campers. Vaste monteurs Coen en Cor verzorgen alle technische service en onderhoud.

 

Tevreden klanten

Iedere klant is anders, dus elke dag is voor ons een verrassing. Wij vinden het belangrijk dat u de goede keuze maakt. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en nemen uitgebreid de tijd om u te helpen met de camper die precies bij u past. En mocht er toch een probleem ontstaan dan lossen wij dat altijd op met onze uitgebreide service. Onze dag is pas geslaagd met tevreden klanten!

Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een kennismaking of rondleiding door onze showroom

camper kopen

bekijk het aanbod

De mooiste routes vindt u hier

vind het avontuur

Waarmee kunnen we u helpen

ervaar onze service

Waarmee kunnen we u helpen

ervaar onze service

De mooiste routes vindt u hier

vind het avontuur

alle Onderhoud in eigen beheer

uitgebreide service exclusief voor onze klanten