Uitsluitend jonge kwaliteitscampers

Wij stellen hoge eisen aan onze campers. Daarom verkopen wij uitsluitend jonge kwaliteitscampers van Adria, Bürstner, Carthago, Dethleffs, en Hymer. Deze merken presteren veruit het beste op belangrijke punten zoals leefruimte. Die is praktisch en efficiënt ingedeeld met prima kwaliteit kast- en opbergruimte. Verder zijn onze campers goed geïsoleerd en hebben ze een stabiele wegligging door hun breedspoor chassis. Ze zijn ongevoelig voor vochtinwerking, hebben slijtvaste luxe bekleding en goed hang- en sluitwerk. Bovendien zijn alle onderdelen snel en eenvoudig leverbaar en bent u als klant verzekerd van onze uitgebreide service .

 

Hoe kies ik een camper die bij mij past?

Elk type camper heeft voordelen en nadelen. De camper die bij u past vindt u door vooraf te bedenken hoe u hem wil gebruiken. Gaat u rondreizen maken dan is leefruimte en vrij uitzicht belangrijk. Bent u lang, let dan op de stahoogte en lengte van het bed. Wilt u steden bezoeken dan past een compacte camper vaak beter bij u. En een extra bed is heel praktisch als er regelmatig kinderen meereizen. Net zoals extra opbergruimte als u veel mee moet nemen.

 

Wij houden gewoon van tevreden klanten

Een camper wordt uw tweede thuis, daarom moet een camper occasion precies bij uw situatie en wensen passen. Bij ons kunt u altijd rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies. En inruil van uw camper, caravan, auto of motor is geen enkel probleem. Wij houden gewoon van tevreden klanten.

Op al onze campers kunnen wij bovag garantie geven

gun uzelf een zorgeloze vakantie

Reviews