ontdek de wereld met een camper

wij begrijpen wat camperrijders willen

BOVAG GARANTIE

Roozeboom staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze BOVAG garantie bent u verzekerd van een veilige en comfortabele vakantie zonder motorpech of onaangename verrassingen. Zo kunt u met een gerust hart vertrekken.

 

Voordelen

Vakkundig onderhoud en reparatie betekent dat u veilig op reis kunt. Daarnaast weet u zeker dat uw camper niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan strenge comfort- en kwaliteitseisen. U krijgt een garantieverklaring van zes maanden op vastgestelde onderdelen inclusief de motor. Tijdig en goed onderhoud voorkomt pech en ongelukken en zorgt voor waardebehoud bij eventuele verkoop of inruil.

 

Afleverkeuring met BOVAG garantie

Veiligheid staat bij Roozeboom altijd voorop. Onze goed opgeleide en gecertificeerde keurmeester controleert uw tweedehands camper tot in de kleinste details. Van bumper tot bumper noemen wij dat. Met een grote motorische onderhoudsbeurt lopen wij de auto helemaal na. Een distributieriem van vier jaar of ouder wordt vervangen. Vanzelfsprekend doen we ook een uitgebreide controle van de remmen en een bandencheck. Bij de opbouw beginnen we met een bodemcontrole. Daarna volgen het watersysteem en natuurlijk de elektra. We checken aansluitingen, aarding, zekeringen, verlichting en accu. Onze monteur waarborgt dat de gasinstallatie op alle onderdelen goed werkt en veilig is. Verder doen we een vochtmeting op diverse plekken. We nemen zelfs de verduistering, horren en hang- en sluitwerk mee in onze afleverkeuring.

 

Voordelig ontzorgd

Al onze klanten kunnen rekenen op maximale veiligheid en zekerheid tegen een voordelig tarief. Uw investering in onze BOVAG afleverkeuring verdient zich zonder meer terug. Het betekent namelijk geen onderhoud in het eerste jaar en de eerste zes maanden geen nare verrassingen. Onderdelen voor campers zijn vaak erg duur dus u voorkomt hoge kosten mocht er binnen de garantieperiode toch iets misgaan. Onze BOVAG afleverkeuring kost € 995,- inclusief een uitgebreide instructie ‘Hoe leer ik mijn camper kennen’. Ter vergelijking: Een motorische grote beurt of vervanging van de distributieriem kost tussen € 500,- en € 600,- en een airco service € 114,95 exclusief koudemiddel en interieurfilter. Met de BOVAG keuring bent u dus voordelig ontzorgd.

 

Algemene Voorwaarden BOVAG

Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van BOVAG caravan- en camperbedrijven koop/reparatie en onderhoud. Een korte samenvatting van de belangrijkste voorwaarden: 

Koop en inruil

 • De prijs van onze campers is inclusief de niet-vermijdbare kosten.
 • De afbeeldingen van onze campers, onderdelen en accessoires zijn waarheidsgetrouw.
 • Wij leggen de overeenkomst schriftelijk vast en geven onze klant een kopie.
 • Naast de identiteitsgegevens staat in de overeenkomst een omschrijving van de camper, onderdelen of accessoires en de prijs daarvan inclusief de niet-vermijdbare kosten.
 • Wij verwijzen in de overeenkomst altijd naar de garantiebepalingen.
 • We spreken een leveringsdatum af. De camper wordt in ieder geval binnen dertig dagen na het sluiten van de overeenkomst geleverd.
 • Gaat de gekochte camper kapot of verloren voordat wij geleverd hebben dan is het risico voor ons.
 • Gaat een in te ruilen vervoermiddel of kampeermiddel kapot of verloren voordat het aan ons geleverd is, dan komt dit voor rekening en risico van de klant.

Reparatie en onderhoud

 • Bij een opdracht voor werkzaamheden geven wij vooraf een vermoedelijke prijsopgave en opleveringsdatum tenzij we een vaste prijs en datum afgesproken hebben.
 • Als de prijs meer dan tien procent duurder wordt dan de vermoedelijke prijs bespreken wij dit vooraf met onze klant.
 • Wij geven een gespecificeerde factuur van de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Bij een reparatie zorgen wij voor een passende oplossing voor een vervoersprobleem van onze klant.

Garantie

 • Wij staan ervoor in dat onze geleverde camper beantwoordt aan de overeenkomst.
 • Wij verlenen zes maanden BOVAG garantie op onze tweedehands campers.
 • Wij staan ervoor in dat de verrichte werkzaamheden beantwoorden aan de opdracht.
 • Voorwaarde voor de garantieregeling is dat u het zo spoedig mogelijk meldt wanneer u problemen ervaart met de camper.

 Alle Algemene Voorwaarden BOVAG die wij hanteren vindt u hier

 

camper kopen

bekijk het aanbod

De mooiste routes vindt u hier

vind het avontuur

Waarmee kunnen we u helpen

ervaar onze service

Waarmee kunnen we u helpen

ervaar onze service

De mooiste routes vindt u hier

vind het avontuur

alle Onderhoud in eigen beheer

uitgebreide service exclusief voor onze klanten